Selecteer een pagina
Deel deze blogpost:
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Eindelijk is het dan zover, het is officieel! Welkom bij TRIADE Service & Onderhoud.

QLP onderhoud, Technotelematica en Bouwbedrijf de Jonge slaan de handen ineen. Samen zullen wij onder de naam TRIADE Service & Onderhoud het voltallige service en onderhoud aan uw objecten kunnen bieden.

Multidisciplinair en integraal, één contactpersoon voor uw complete service apparaat. Wij zijn er van overtuigd dat met dit multidisciplinaire model in combinatie met onze kennis over vastgoedmanagement, onderhoud strategieën en exploitatiemodellen wij u van de complete ontzorging kunnen voorzien.

Hoe wij dat precies doen? Bekijk onze bedrijfsintro in deze bijdrage of ga naar www.triadeso.nl. Zien wij u binnenkort voor een persoonlijke kennismaking?

Auteur: Willem de Bruin

Auteur: Willem de Bruin

CEO Triade Service & Onderhoud

TRIADE Service & Onderhoud is gespecialiseerd in multidisciplinair en integraal beheer en onderhoud. Door onze brede expertise in het strategisch beheer en onderhoud van vastgoed, zijn wij in staat om u optimaal te ontzorgen op zowel technisch, multidisciplinair en integraal niveau. Meer informatie? kijk op onze website www.triadeso.nl, of neem contact op via info@triadeso.nl of telefoon: 085 8000901