Selecteer een pagina
Deel deze blogpost:
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Onze actieve luchtreiniger met 24/7 online monitoring en inzicht. Bewezen effectief, wel 99% tegen SARS virussen.

In deze tijd waarin COVID-19 de dag regeert, heeft iedereen behoefte aan een snelle en efficiënte manier om de luchtkwaliteit in uw (kantoor) omgeving zo optimaal mogelijk te krijgen en houden.

Al geruime tijd wordt voor het bestrijden van virussen en bacteriën gebruik gemaakt van UV-C lampen. Voornamelijk bij waterinstallaties en in de scheepsvaart heeft deze methode zich ruimschoots bewezen.

Nu is deze technologie ook beschikbaar voor uw (kantoor) omgeving. TRIADE Service & Onderhoud presenteert u de actieve luchtreiniger Plug&Play voor systeemplafond unit met een gepatenteerde technologie, snel gemonteerd en daarmee een minimale doorlooptijd voor realisatie. Onze luchtreiniger heeft een bewezen effectiviteit van ruim 99% bij SARS Virussen!

Alleen reinigen is natuurlijk niet voldoende, u wilt de luchtkwaliteit ook bewaken. Met onze partner FeelPlace™ bieden wij u naast de luchtreiniger, onze Plug&Play monitoring. Net zo snel te realiseren en met onze sensor, monitoren wij uw luchtkwaliteit op wel 19 punten waaronder fijnstof, temperatuur, CO₂, RV%, Vluchtige organische stoffen en meer.

Hiermee bewaakt u niet alleen de luchtkwaliteit, maar is ook het preventieve onderhoud op predictieve wijze in te vullen. Optimaal klimaat en kostenbesparend beheer.

Auteur: Willem de Bruin

Auteur: Willem de Bruin

CEO Triade Service & Onderhoud

TRIADE Service & Onderhoud is gespecialiseerd in multidisciplinair en integraal beheer en onderhoud. Door onze brede expertise in het strategisch beheer en onderhoud van vastgoed, zijn wij in staat om u optimaal te ontzorgen op zowel technisch, multidisciplinair en integraal niveau. Meer informatie? kijk op onze website www.triadeso.nl, of neem contact op via info@triadeso.nl of telefoon: 085 8000901