Selecteer een pagina
Deel deze blogpost:
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

In deze onzekere tijden vraagt iedereen zich af wat ons nog te wachten staat. Juist nu is flexibiliteit een must, niet alleen in het reguliere serviceapparaat. Kunnen wij ons bedrijfspand blijven gebruiken of werken we juist vanuit huis? Hoe ga je als eigenaar of beheerder om met het onderhoud als je panden (deels) niet in gebruik zijn?

Juist nu is flexibiliteit een must, niet alleen in het reguliere serviceapparaat.

Bij Triade Service & Onderhoud hebben wij nagedacht over hoe wij onze opdrachtgevers hierin kunnen ondersteunen. Hieruit is onze nieuwe contractvorm, FLEXI.3.0 ontstaan. Een wijze van Service & Onderhoud waarin de werkzaamheden op- en afgeschaald kan worden.

Wij borgen de wettelijke verplichtingen binnen uw object waardoor u te allen tijde blijft voldoen aan de huidige wet & regelgeving. U krijgt een digitale omgeving waarin alle benodigde documenten inzake uw beheer 24/7 beschikbaar zijn. Alle overige elementen/ installatieonderdelen worden onderhouden op basis van het gebruik van uw object. Niets ten koste van de kwaliteit van uw object en installaties, maar simpelweg uitvoering op basis van behoefte.Mocht er geconstateerd worden dat er preventief onderhoud noodzakelijk is, dan wordt u vooraf, aan de hand van een inspectie rapportage op de hoogte gesteld. De eventuele kosten zijn al inzichtelijk, deze staan vermeld in het FLEXI.3.0 contract.

Niets ten koste van de kwaliteit van uw object en installaties, maar simpelweg uitvoering op basis van behoefte.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@triadeso.nl of via 085 8000 901. Wij komen graag bij u langs, of organiseren een video call om de mogelijkheden van deze flexibele contractvorm verder toe te lichten en te bespreken.

Auteur: Willem de Bruin

Auteur: Willem de Bruin

CEO Triade Service & Onderhoud

TRIADE Service & Onderhoud is gespecialiseerd in multidisciplinair en integraal beheer en onderhoud. Door onze brede expertise in het strategisch beheer en onderhoud van vastgoed, zijn wij in staat om u optimaal te ontzorgen op zowel technisch, multidisciplinair en integraal niveau. Meer informatie? kijk op onze website www.triadeso.nl, of neem contact op via info@triadeso.nl of telefoon: 085 8000901