Selecteer een pagina

Over ons

Maak kennis met Triade Service & Onderhoud aan de hand van onze ‘introductievideo’ waarin wij onze visie op service en onderhoud kort uit de doeken doen. Of lees gewoon verder op deze pagina en ontdek uit welk trio Triade Service & Onderhoud bestaat…

“Samen optrekken om zo het totale multidisciplinaire service en onderhoud aan vastgoed objecten te kunnen bieden.”

De combinatie van de vakgebieden Electrotechnisch, Werktuigkundig en Bouwkundig biedt een stevig fundament. Bouw hierop voort met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van onderhoud en beheer van vastgoedobjecten en je hebt  Triade Service en Onderhoud!

Voor TechnoTelematica (Electrotechnisch), Bouwbedrijf de Jonge (Bouwkundig) en QLP Onderhoud (Werktuigkundig, zusterbedrijf van QL Projectburo) was het een logische stap om de handen ineen te slaan en zo voor onderhoud en beheer een unieke propositie samen te stellen. Met Triade Service & Onderhoud is het trio in staat om multidisciplinair in beheer en onderhoud te voorzien. Één aanspreekpunt voor uw totale service en onderhoud, iets voor u?

 

“Alles begint met een strategie”

Onze strategie is gebaseerd op het RgdBOEI® principe. Door continu door een integrate/multidisciplinaire bril te kijken worden er geen zaken over het hoofd gezien. Geen verrassingen achteraf en doorlopend actuele inzichten.

Door onze brede kennis van beheer en onderhoud zijn wij de ideale gesprekspartner als het gaat om service en onderhoud. Vanuit alle disciplines wordt meegedacht voor een optimale exploitatie.

Triade Service & Onderhoud spreekt uw taal. Uiteraard is conventioneel onderhoud een optie, maar wij kijken graag met u mee naar uw strategie en/of functie van het object. Uiteindelijk dient het object een bijdrage te leveren aan de optimalisatie van uw bedrijfsproces. Wij stemmen het onderhoud en beheer hierop af.

“Niets is erger dan geen reactie”

             – elke opdrachtgever –

Alles valt of staat met communicatie. Dit is iets wat wij ons ter dege realiseren. Zeker als het gaat om multidisciplinair beheer en onderhoud is onderlinge afstemming en coordinatie cruciaal, en een goede communicatie ligt daaraan ten grondslag. Elkaar tijdig informeren en inzicht bieden in de actuele status en stand van zaken van objecten is iets waar wij grote waarde aan hechten. Bij Triade Service & Onderhoud staan een keur van communicatiemiddelen tot uw beschikking:

Telefonisch

E-mail

App

Klantportaal

Het gaat echter niet om het aantal middelen, maar hoe deze in samenhang met elkaar gebruikt worden.

Bij Triade Service & Onderhoud heeft u één aanspreekpunt, heeft u te allen tijde inzicht in de service-status van uw objecten en kunt u 24/7 bij ons terecht in het geval van storingen en calamiteiten.

Wij weten het: Communicatie is key!

“Prettig met u kennis te maken”

Met alle plezier lichten wij onze bedrijfsfilosofie en dienstenportfolio nader toe tijdens een persoonlijk ‘onderhoud’. Dat kan bij u op kantoor, maar uiteraard ook bij een van onze vestigingen in Houten of Hoofddorp.

Neem contact met ons op:

Triade Service & Onderhoud

Vleugelboot 78, 3991 CL Houten
085 8000 901
info@triadeso.nl

Nevenvestiging:

Hoofdweg 850, 2132 MC Hoofddorp
085 8000 901
info@triadeso.nl