Selecteer een pagina

Partners

Het multidisciplinaire karakter van Service & Onderhoud kan alleen maar van een solide basis worden voorzien als diverse partijen onder één noemer georganiseerd met elkaar samenwerken. En dan niet alleen op papier, maar daadwerkelijk op de plaatsen daar waar het er om gaat. Juist dit is de kracht van Triade Service & Onderhoud.

Premium Partners

De premium partners van Triade Service & Onderhoud hebben allen hun sporen verdiend binnen de discipline waarbinnen ze opereren. Maar dat is niet alles, onderling komen deze partners elkaar al jarenlang tegen bij de uitvoering van multidisciplinaire projecten in de utiliteit. Dit resulteert in een samenwerkingsverband dat gestoeld is op ruime ervaring en de sterke combinatie van kennis en kunde.

Over Bouwbedrijf de Jonge

Bouwbedrijf De Jonge levert vanuit Huizen (NH) all-round diensten aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in werk voor kantoren, bedrijfshallen en exclusieve woningen.

Ons team is jong, goed opgeleid, gecertificeerd en gedreven. We werken deskundig en zakelijk, zodat we onze opdrachtgevers kostenefficiënt, veilig en snel van dienst kunnen zijn.

https://www.bouwbedrijfdejonge.nl/

Over TechnoTelematica

Techno Telematica B.V. is gespecialiseerd in de aanleg van netwerk bekabeling, elektrotechnische werkzaamheden en infrastructurele projecten. De organisatie kenmerkt zich door een grote mate van vakkundigheid en flexibiliteit, mede hierdoor kunnen wij snel reageren met een passende oplossing voor vrijwel alle situaties.

Als onderaannemer van diverse gerenommeerde installatie bedrijven hebben we al een breed scala aan projecten succesvol afgerond en ook directe opdrachten zijn voor ons geen probleem.

https://www.technotelematica.nl/

Over QLP Onderhoud

QLP Onderhoud is een zusterbedrijf van QL Projectburo. Waar QL Projectburo zich richt op engineering en realisatie van werktuigkundige installaties in de utiliteitsbouw, richt QLP Onderhoud zich op het service en onderhoud binnen deze discipline.

QL Projectburo is in 2003 opgericht, met als voornaamste activiteiten engineering, voorbereiding, begeleiden en het uitvoeren van werkzaamheden in de werktuigkundige installatietechniek. Hierbij kunt u denken aan sanitair-, drinkwater-, hemelwater-, vuilwater-, ventilatie-, koel-, verwarmings-, brandpreventie en meet- en regeltechnische installaties.

Expertise van QL Projectburo uit zich ook in gebieden als:

  • Kennis en regelgeving installatietechniek
  • Legionella preventie
  • Remodelling kantoren
  • Tekenwerk

QL Projectburo heeft inmiddels ruime ervaring met de projectmatige aanpak met betrekking tot de realisatie van grote utiliteitsprojecten.

https://qlp.nl/